Home    Zoeken Zoeken    Leden Leden    Gebruikerspaneel Gebruikerspaneel    Inloggen Inloggen  
Het is nu 18 jul 2019 21:08

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wildcard DNS aanzetten?
BerichtGeplaatst: 20 jan 2006 00:51 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
Hallo,
Ik zou graag t.b.v. het testen van diverse scripts op www.treinenplace.nl WildCarding DNS aan hebben zodat [alles].treinenplace.nl op mijn root uitkomt...
Ik heb een CNAME in de DNS-beheer in DA aangemaakt met *.treinenplace.nl, maar dat werkte niet.
Vermoedelijk moet er nog een Virtual Host aangepast aangepast worden voor mijn domein.

kan dat gedaan worden?

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 20 jan 2006 16:56 
Offline
Poster

Geregistreerd: 29 dec 2004 00:39
Berichten: 61
die dns wildcard moet al werken... alleen moet je even wachten voordat het werkt.

_________________
www.metalrage.com


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 21 jan 2006 00:45 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
Buzzin Hornet schreef:
die dns wildcard moet al werken... alleen moet je even wachten voordat het werkt.

Hoelang eigenlijk dan?

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 22 jan 2006 23:29 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
Ok, het werk. Heb een CNAME gemaakt met een * en mijn domein in het andere veld.

maar nu zie ik steeds die "Apache, Hey it worked" pagina...
http://testje.treinenplace.nl
http://blaaat.treinenplace.nl


Maar waarom werkt deze niet?:
http://test.treinenplace.nl

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 27 jan 2006 19:25 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 jul 2004 23:45
Berichten: 572
Woonplaats: Haaksbergen
die test subdomein werkt wel.

Nu moet nog in apache de handler ingezet worden. Daarvoor moet je contact opnemen met je reseller of ons.

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 14 feb 2006 13:13 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
Tot op heden is er geen actie gebeurd. Kan dit alsnog gedaan owrden?
Of kan ik het beste Roland bellen?

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 14 feb 2006 22:03 
Offline
Poster

Geregistreerd: 16 okt 2005 21:15
Berichten: 53
Woonplaats: 192.168.0.1
Als je hem belt gaat het altijd sneller :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 20 feb 2006 22:49 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
En kan ik hem dan ook 's avonds bellen?
Ik zit elke dag op me werk van half negen 's ochtends tot vijf uur s'middags..

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Copyright © 2004 - 2016 IceHosting - Alle rechten voorbehouden - Powered by phpBB