Home    Zoeken Zoeken    Leden Leden    Gebruikerspaneel Gebruikerspaneel    Inloggen Inloggen  
Het is nu 22 okt 2019 19:22

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 13 nov 2005 17:30 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
Hallo

Zou ZendOptimizer weer op de server waarop www.treinenplace.nl staat weer geinstalleerd/geactiveerd kunnen worden. Dit i.v.m. het forum die ik gebruik die deze nodig heeft (Zend Encoded ;) ).

http://react.treinenplace.nl/board/www/forum.php is de url dus ;)

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 13 nov 2005 18:27 
Offline
Poster

Geregistreerd: 28 nov 2004 20:34
Berichten: 97
Aar schreef:
Hallo

Zou ZendOptimizer weer op de server waarop www.treinenplace.nl staat weer geinstalleerd/geactiveerd kunnen worden. Dit i.v.m. het forum die ik gebruik die deze nodig heeft (Zend Encoded ;) ).

http://react.treinenplace.nl/board/www/forum.php is de url dus ;)


op welke server staat je site of welk IP heeft je site?

_________________
bekijk mijn websites
http://www.uptimemonitoring.nl
http://www.streamservice.nll


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 13 nov 2005 18:41 
Offline
Newbie

Geregistreerd: 13 okt 2005 16:11
Berichten: 12
quickimaster schreef:
Aar schreef:
Hallo

Zou ZendOptimizer weer op de server waarop www.treinenplace.nl staat weer geinstalleerd/geactiveerd kunnen worden. Dit i.v.m. het forum die ik gebruik die deze nodig heeft (Zend Encoded ;) ).

http://react.treinenplace.nl/board/www/forum.php is de url dus ;)


op welke server staat je site of welk IP heeft je site?


ping treinenplace.nl

Pingen naar treinenplace.nl [85.92.134.5] met 32 byte gegevens:

Antwoord van 85.92.134.5: bytes=32 tijd=24 ms TTL=58
Antwoord van 85.92.134.5: bytes=32 tijd=24 ms TTL=58

Hij staat dus op server1. :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 13 nov 2005 18:48 
Offline
Poster

Geregistreerd: 28 nov 2004 20:34
Berichten: 97
server1 dus. Roland kun je het dan weer op server1 zetten, dit is verloren gegaan bij de update naar php 4.4.

_________________
bekijk mijn websites
http://www.uptimemonitoring.nl
http://www.streamservice.nll


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 14 nov 2005 00:03 
Offline
Pro

Geregistreerd: 08 nov 2005 15:41
Berichten: 37
Woonplaats: localhost
Fixxed :)...
Thnx to Roland ;)

_________________
ClayWeb.nl==> De site voor de betere scripts....


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Copyright © 2004 - 2016 IceHosting - Alle rechten voorbehouden - Powered by phpBB