Home    Zoeken Zoeken    Leden Leden    Gebruikerspaneel Gebruikerspaneel    Inloggen Inloggen  
Het is nu 20 jul 2019 22:41

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: PhpMyAdmin
BerichtGeplaatst: 26 feb 2005 18:36 
Offline
Newbie

Geregistreerd: 26 feb 2005 18:03
Berichten: 9
Hallo,

Ik had deze `bug` net ook al gemeld via msn maar toch ook even zo.
Ik zat net op mijn PhpMyAdmin en ik zag dat daar een tabel `test` is.

Vamiddag waren daar nog 3 tabellen en nu zijn het er 6 geworden.
Ik heb geen tabellen toegevoegt maar ze worden wel toegevoegt.

Als iemand hier opzit en kent de volgende tabellen wie die zich dan even melden:

`artikelen`
`dc_categorie`
`dc_downloads`
`linkpartners`
`links_cat`
`links_url`

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,
Evert-Job

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 26 feb 2005 18:59 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 jul 2004 23:45
Berichten: 572
Woonplaats: Haaksbergen
Dit is een "test" tabel. Deze heb je niet zelf aangemaakt, maar word aangemaakt wanneer er een mysql user word aangemaakt.

Je kan gewoon deze tabel negeren of verwijderen.

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 26 feb 2005 19:41 
Offline
Newbie

Geregistreerd: 26 feb 2005 18:03
Berichten: 9
Hallo,

Hoe komt het dan dat er vammidag 3 nieuwe rijen zijn toegevoegt?
Of is dit gewoon gedaan voor een test door jullie zelf?

Met vriendelijke groet,
Evert-Job

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 27 feb 2005 18:37 
Offline
Icehosting Staff
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2004 09:35
Berichten: 249
ik denk dat mysql een test door je site heenliep ofzo.
en daarbij eventuele tabellen bijvoorbeeld heeft aangemaakt.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 28 feb 2005 15:39 
Offline
Icehosting Staff
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 aug 2004 14:11
Berichten: 13
Woonplaats: Maassluis, Zuid holland
ik probeer naar phpmyadmin te gaan alleen dat lukt niet :(

ik heb namelijk een site die nog niet werkt: www.server2.icehosting.nl/matthijs/e107

ik krijg daar path error, ik heb er niks aan veranderd

GRoetjes Matthijs


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 01 maart 2005 11:54 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 jul 2004 23:45
Berichten: 572
Woonplaats: Haaksbergen
Lees dit dan effe. Ik d8 dat de meeste gebruikers dat wel gezien hadden van server 2

http://www.server2.icehosting.nl/

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: 01 maart 2005 13:32 
Offline
Icehosting Staff
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 aug 2004 14:11
Berichten: 13
Woonplaats: Maassluis, Zuid holland
nee ok,

Maar ik wil weten waarom deze site niet werkt, ik heb nog 2 andere sites en die werken gewoon wel en die maken ook gebruik van mysql

En ik wil mijn mysql databases backuppen maar door dat phpmyadmin niet werkt kan dat niet.

Een email sturen werkt denk ik beter :wink:

Groetjes Matthijs


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Copyright © 2004 - 2016 IceHosting - Alle rechten voorbehouden - Powered by phpBB